KENE PILIH US?

OEM / ODM SERVICE

Perusahaan kasebut dilengkapi mesin nglereni laser, mesin pers CNCpunch, mesin lentur digital lan peralatan liyamachinery, kanthi ngganti iklan pariwara kualitas high quality.unique kanggo layanan OEM / ODM.

  • about

Babagan kita

ABOUT USDecade vears manufaktur ing signage digitalCompany profileNusilkoad dadi supplier signage digital profésional, mratelakake kanggo ngasilake anddevelolevator & tampilan bus, tampilan lantai, tembok dipasang digital papan digital-ing-siji papan tutul interaktif, papan putih digital, tembok video LCD, tampilan ruangan, 4G / WIFI Android kiosk layar tutul, HD monitor lan layar OLED etc. Kabeh produk havepassed CE, RoHS, CCC lan seri saka sertifikat, andthey sing digunakake digunakake ing culturepalace, stasiun bus, tengah Shopping, bangunan papan panggonan, pabrik etcOur sekolah dijamin 6000 kothak meter lan dilengkapi mesin nglereni laser, mesin pers CNCpunch, mesin lentur digital lan peralatan mesin liyane, kanthi fleksibel kanthi kualitas cangkang pariwara pariwara unik, uga OEM / ODM ser-K Ing sisih liya, kita nyedhiyakake solusi mandeg kalebu software nggawecontent software, integrasi sistem kayata printer, RFID reader, scanner barcode, sistem pembayaran kanggo nyukupi kebutuhan khusus kanggo pelangganWithiri inovasi, iman sing apik, mutubenefit lan pitulung prinsip paling apik kanggo ngawula klien kita

SERVICE ONE-STOP

Kajaba iku, kita nyedhiyakake solusi mandeg sing kalebu softwaredeveloping, nggawe konten, integrasi sistem kanggo nyukupi kabutuhan khusus saka pasar.

certificate