Apa GAMPANG WULANGAN GAMPIRAN GAMPANG DIGITAL?

Apa GAMPANG WULANGAN GAMPIRAN GAMPANG DIGITAL?

11c76632Industri Tandha Digital saya tambah akeh taun. Ing taun 2023, pasar Digital Signage wis tuwuh nganti $ 32,84 Milyar. Teknologi Sentuh Tutul minangka bagean kanthi cepet saka iki supaya pasar Signage Digital malah luwih maju. Teknologiwasam layar layar tutul tradisional digunakake ing aplikasi komersial. Nanging, teknologi interaktif Kapasitas sing luwih anyar sing digunakake ing smartphone wis digunakake amarga biaya manufaktur wis mudhun. Ing jagad kebak Smartphone layar tutul lan tablet sawetara prédhiksi manawa Skrin Sentuh yaiku masa depan kanggo industri Signage Digital. Ing blog iki, aku bakal nyelidiki apa iki kedadeyan utawa ora. Industri ritel kira-kira luwih saka seprapat penjualan Digital Signage nanging industri kasebut dhewe ngalami wektu sing nganggu. Blanja online wis ngganggu ritel lan nyebabake krisis ing dalan sing dhuwur. Kanthi toko-toko lingkungan sing kompetitif yaiku kudu ngganti pendekatan supaya pelanggan metu saka omah lan menyang toko. Layar Sentuh minangka salah sawijining cara kanggo nindakake iki, layar Sentuh bisa digunakake kanggo mbantu para pelanggan golek / supaya produk lan mbandhingake item kanthi luwih jero. Kanthi nggunakake layar kayata Kiosk layar PCAP Tutul, dheweke dadi extension kepiye para pelanggan ngalami merek ing smartphone lan komputer. Teknologi kaya iki bisa digunakake kanggo menehi pengalaman luwih pribadi marang para pelanggan lan luwih bisa melu produk lan merek. Inovasi yaiku manawa para pengecer bisa beda, kanthi tampilan unik kayata PCAP Tutul layar Tutul kita bisa nggawe pengalaman sing bisa didol mung para konsumen.

Siji industri sing menehi Digital Signage ngetrapake sektor kasebut yaiku ing Restoran Layanan Cepet (QSR). Merek QSR sing unggul ing pasar kayata McDonalds, Burger King lan KFC wis miwiti nggulung Boards Menu Digital lan Skrin Sentuhan interaktif layanan mandiri ing toko-toko. Restoran wis bisa ngerteni maneka warna sistem iki amarga konsumen cenderung dhaharan luwih akeh yen ora duwe tekanan wektu kasebut; nyebabake bathi maneh. Akeh pelanggan uga seneng karo layar Tutul iki amarga umume ora kudu ngenteni suwe supaya pesenan dijupuk lan aja rumangsa meksa supaya cepet kaya nalika nindakake ing counter. Minangka piranti lunak pesenan dadi luwih bisa diakses aku prédhiksi manawa layar Sentuh bakal dadi standar ing rantai panganan cepet.

Nalika pangsa pasar Potret layar ing industri Signage Digital saya tuwuh sawetara faktor sing nate terus disimpen ing saiki. Masalah utama yaiku kanthi nggawe konten. Nggawe konten layar Tutul ora gampang / cepet uga bisa uga. Nggunakake situs web sampeyan ing layar Tutul ora kudu nggawa keuntungan sing dikarepake kajaba sampeyan nggawe konten sing cocog kanggo tujuan tampilan. Nggawe konten iki bisa dadi wektu lan larang. Biaya Tutul CMS sing efektif, nanging pangguna nggawe lan ngatur konten kanggo layar Tutul. Digital Signage AI diprediksi minangka tren liyane ing industri sing bisa narik fokus adoh saka Skrin Sentuh, kanthi janji konten dinamis sing dipasarake langsung ing klompok pelanggan tartamtu. Sentuhan Sentuh dhewe wis kumpulake perhatian penet negatif, mula tuduhan saka tampilan sing ora jelas babagan tuntutan otomatisasi njupuk proyek.

Potret layar AKU bakal dadi bagean gedhe ing industri Signage Digital, akeh manfaate teknologi interaktif iki bakal ngiringan industri sakabehe. Minangka nggawe konten kanggo Lampu Sentuh nambah lan luwih gampang diakses kanggo SME, tuwuh Skrin Tutul bakal bisa terus maju. Nanging aku ora percaya manawa layar Sentuh karo awake dhewe, bakal kerja bareng karo Signage Digital non-interaktif sanajan bisa muji saben liyane kanggo kabeh solusi signage.


Wektu kirim: Mei-13-2020