DENGAN ANASTASIA STEFANUK JUN 3, 2019 KUNCI TINDAKAN, POS HARI INGGO

DENGAN ANASTASIA STEFANUK JUN 3, 2019 KUNCI TINDAKAN, POS HARI INGGO

d1c6a48b

Bisnis ing saindenging jagad saiki nggabungake teknologi kanggo nambah produk lan layanan lan kudu terus maju. Tren teknologi anyar sing diantisipasi kanggo 2020 tansaya melu nambahi opsi kasunyatan sing luwih akeh kayata Augmented Reality (AR) lan Virtual Reality (VR) dadi pirang-pirang industri, utamane ing Retail. Nduwe info luwih lengkap babagan carane sinau aplikasi bisnis lan perusahaan kasunyatan virtual sing nggawe dheweke mesthi migunani.

Napa Gunakake VR ing Bisnis?

Ana akeh keuntungan kanggo bisnis nalika nggunakake teknologi VR. Ing taun 2018, pasar AR / VR rego regane udakara udakara $ 12 milyar, lan diprakirakake munggah $ 192 milyar nganti 2022.

fadac52b

1. Pengalaman Pelanggan sing ditingkatake

VR lan AR ngidini pengalaman blanja sing luwih immersive lan fokus. Sensor konsumen aktif lan bisa nyemprotake awake dhewe lan fokus ing pengalaman virtual tanpa gangguan njaba. Iki ngidini konsumen ngalami produk ing lingkungan virtual.

2. Strategi Pemasaran Ora Kuat lan Interaktif

Teknologi VR ngidini bisnis duwe fleksibilitas akeh kanggo nggunakake konsep 'coba sadurunge tuku'. Kanthi VR, pemasaran produk terus nggawe pengalaman pisanan produk kasebut. VR bisa ngeterake wong menyang ngendi wae, nyata utawa mbayangke. Teknologi iki mindhah pemasaran saka nyritakake babagan produk kanggo nuduhake lan ngidini konsumen lan investor ngalami prodhuk kasebut.

3. Advanced Business lan Consumer Analytics

VR ngidini konsumen kanggo ngevaluasi kebolehan, kinerja, lan kualitas produk. Bisnis bisa ngumpulake informasi sing luwih kuat babagan carane produk ditampa dening konsumen. Pemasar nganalisa data sing luwih kuat sing bisa digunakake kanggo ningkatake kualitas produk lan nambah kesetiaan pelanggan.

Gunakake Kasus

Realitas maya nyedhiyakake macem-macem kemungkinan kanggo aplikasi ing macem-macem industri. Pemasar bisa mbangun antisipasi lan kapentingan kanthi menehi kesempatan lan para pelanggan potensial kanggo nemu produk utawa layanan sing diwenehake, kayata travel and renovations space. Panggunaan VR minangka bagean saka produk lan layanan sing ditawakake perusahaan nambah loro macem-macem produk perusahaan lan pengalaman sing ditrapake para pelanggan.

af49b8e2

Pariwisata

Hotel Marriot nggunakake VR supaya para tamu bisa nemu macem-macem cabang ing saindenging jagad. Nalika Wildlife Trust South lan West Wales nyedhiyakake panggunaan VR lan video 3D kanggo nyemprotake pengunjung ing pengalaman ngunjungi situs kasebut lan nyenengake satwa. VR ing pariwisata uga wis kabukten duwe bathi kanggo perusahaan sing melu. Kolaborasi antarane Thomas Cooke lan Samsung Gear VR duwe ROI 40 persen sajrone telung wulan pisanan diluncurake.

Ngapikake Omah

Perusahaan dandan omah kayata IKEA, John Lewis, lan Perbaikan Omah Omah Lowe uga wis nggunakake VR. Teknologi kasebut ndadekake para pelanggan nggambarake rencana dandan omah sing dikarepake ing 3D. Ora mung iki bisa nguatake visi kanggo omah-omah, nanging uga bisa ngrampungake rencana lan muter kanthi ruang sing cocog karo produk sing diwenehake perusahaan.

Eceran

Toko eceran TOMS sing nggunakake VR ngidini para pelanggan plancongan nganggo sepatune lan ngetutake carane hasil saka tumbas menyang sumbangan ing Amerika Tengah. Perusahaan otomotif kaya Volvo nyedhiyakake calon potensial kanggo nyoba drive salah sawijining model anyar liwat aplikasi VR. McDonald nggunakake Happy Meal Box lan dadi VR Happy Goggles sing bisa digunakake kanggo konsumen kanggo main game lan melu.

Real Estate

Perusahaan real estate, kayata Giraffe360 lan Matterport, menehi wisata properti virtual menyang para klien. Properti pementasan uga ditambah karo VR, lan nambah agen lan keterlibatan agen lan kapentingan klien. Rencana lan tata letak marketing wis dadi pengalaman sing luwih interaktif lan immersive kanggo klien lan agen kanthi strategi lan teknologi VR.

Kasunyatan Kasunyatan yaiku Masa Depan

Kanthi ekspansi lan panggunaan teknologi VR sing terus-terusan, kira-kira sapertiga saka total konsumen global bakal nggunakake VR ing taun 2020. Lan kanthi luwih akeh wong sing duwe akses lan nggunakake teknologi kasebut, bisnis mesthi bakal ngetutake kanthi menehi produk sing kompatibel karo VR. lan layanan. Teknologi teknologi bisa diakses kanggo bisnis nambah produk, layanan, strategi pemasaran, lan kesetiaan pelanggan.

Pariwisata

Hotel Marriot nggunakake VR supaya para tamu bisa nemu macem-macem cabang ing saindenging jagad. Nalika Wildlife Trust South lan West Wales nyedhiyakake panggunaan VR lan video 3D kanggo nyemprotake pengunjung ing pengalaman ngunjungi situs kasebut lan nyenengake satwa. VR ing pariwisata uga wis kabukten duwe bathi kanggo perusahaan sing melu. Kolaborasi antarane Thomas Cooke lan Samsung Gear VR duwe ROI 40 persen sajrone telung wulan pisanan diluncurake.

Ngapikake Omah

Perusahaan dandan omah kayata IKEA, John Lewis, lan Perbaikan Omah Omah Lowe uga wis nggunakake VR. Teknologi kasebut ndadekake para pelanggan nggambarake rencana dandan omah sing dikarepake ing 3D. Ora mung iki bisa nguatake visi kanggo omah-omah, nanging uga bisa ngrampungake rencana lan muter kanthi ruang sing cocog karo produk sing diwenehake perusahaan.

Eceran

Toko eceran TOMS sing nggunakake VR ngidini para pelanggan plancongan nganggo sepatune lan ngetutake carane hasil saka tumbas menyang sumbangan ing Amerika Tengah. Perusahaan otomotif kaya Volvo nyedhiyakake calon potensial kanggo nyoba drive salah sawijining model anyar liwat aplikasi VR. McDonald nggunakake Happy Meal Box lan dadi VR Happy Goggles sing bisa digunakake kanggo konsumen kanggo main game lan melu.

Real Estate

Perusahaan real estate, kayata Giraffe360 lan Matterport, menehi wisata properti virtual menyang para klien. Properti pementasan uga ditambah karo VR, lan nambah agen lan keterlibatan agen lan kapentingan klien. Rencana lan tata letak marketing wis dadi pengalaman sing luwih interaktif lan immersive kanggo klien lan agen kanthi strategi lan teknologi VR.

Kasunyatan Kasunyatan yaiku Masa Depan

Kanthi ekspansi lan panggunaan teknologi VR sing terus-terusan, kira-kira sapertiga saka total konsumen global bakal nggunakake VR ing taun 2020. Lan kanthi luwih akeh wong sing duwe akses lan nggunakake teknologi kasebut, bisnis mesthi bakal ngetutake kanthi menehi produk sing kompatibel karo VR. lan layanan. Teknologi teknologi bisa diakses kanggo bisnis nambah produk, layanan, strategi pemasaran, lan kesetiaan pelanggan.


Wektu kirim: Mei-13-2020