Piye wae sampeyan bakal milih pitulung sing paling apik?

Kanthi pangembangan teknologi, munculna Tutul Tutul ing One Kiosk, ndadekake uripe wong luwih trep lan luwih cerdas. Nanging, teknologi minangka pedhang dobel. Kanthi nambah nomer produk, pasar wiwit semrawut, lan akeh liyane muncul, sing nggawe kualitas ora rata.

Dadi, kepiye sampeyan bisa milih piranti sing larang regane?

1. layar tutul LCD

Layar Sentuh LCD asring digunakake ing mesin, saengga kwalitase penting. Rega saka layar LCD merek terkenal sing misuwur sethithik luwih dhuwur, nanging efek visual lan tactile pancen beda. Layar LCD kualitas sing alus iku mesthine gagal kabeh mesin nalika nggunakake. Ora mung iku, nanging kualitas layar tutul uga tombol ing layar. Saiki, sentuhan resistif, sentuhan kapasitif lan sentuhan inframerah ing pasar. Sing populer yaiku inframerah multi-sentuhan, sensitivitas tutul uga cukup dhuwur, lan sentuhan kapasitif uga apik banget. Pangguna kudu milih miturut tujuan lan kabutuhan dhewe nalika nggawe pilihan.

2. Kinerja Produk

Saliyane nggunakake mesin sing apik, kinerja dhewe lan khasiat produk uga penting banget. Mesin terpadu sentuh minangka piranti produk sing nggabungake komputer lan tampilan, lan piranti lunak sing cocog diatur kanggo nyukupi kabutuhan pangguna. Banjur priksa wektu padhang, résolusi lan tanggapan piranti lan konfigurasi host nalika tuku. Kaping pindho, priksa fungsi piranti lunak tutul kanggo ndeleng apa ana kabutuhan nyata.

3. pabrikan

Kanggo pelanggan, sing tuku ora mung piranti sing gampang, sing tuku yaiku produsen kiosk kabeh sing profesional. Pramila, ing proses iki, kita kudu mriksa kualitas layanan pabrikan kanggo mesthekake manawa ora bakal kuwatir ing proses panggunaan ing mangsa ngarep.

Ringkesan, digabungake karo telung bagean kanggo mbandhingake, kita mesthi bakal tuku peralatan produk sing larang regane.


Wektu kirim: Mei-13-2020