NAMPAK ING PUTIH ING DIGITAL INDIKATOR

Cathetan editor: Iki minangka bagean saka nganalisa tren saiki lan mbesuk ing pasar signage digital. Bagean sabanjure bakal nganalisa tren piranti lunak.

3004e901

Papan tanda digital wis cepet nggayuh meh kabeh pasar lan area, utamane ing njero ruangan. Saiki, para pengecer gedhe lan cilik nggunakake signage digital kanthi jumlah luwih akeh kanggo ngiklanake, ningkatake branding nambah pengalaman pelanggan, miturut Laporan Digital Signage Future Trends. Sampeyan nemokake rong pertiga saka pengecer sing ngandhani yen merek dagang luwih apik minangka entuk manfaat paling gedhe saka signage digital, diterusake kanthi layanan pelanggan kanthi luwih saka 40 persen.

Nordiska Kompaniet, minangka pengecer ing Stockholm, Swedia, umpamane, ngirimake tandha digital nganggo pita kulit sing disamak ing sisih ndhuwur lan digantung ing tembok kanggo nggawe khayalan yen tampilan kasebut digantung dening band kasebut. Iki mbantu nampilake tampilan kanthi gambar merek merek sing dhuwur lan kelas merek.

Ing tingkat umum, ruang signage internal njero ruangan ndeleng tampilan sing luwih apik kanggo nambah merek, lan alat keterlibatan sing luwih apik kanggo nambah pengalaman pelanggan.

Tampilan sing luwih apik

Salah sawijining tren utama yaiku mindhah adoh saka layar LCD menyang tampilan LED sing luwih maju, miturut Barry Pearmen, manajer ing sales, Watchfire. Pearman mbantah manawa penurunan harga LED mbantu mbantu tren iki.

LED ora mung umum, mula uga luwih maju.

"LED wis cukup suwe, kita terus nggawe pitching sing luwih ketat lan kenceng, njupuk LEDS nyedhaki lan nyedhaki bareng," Brian Huber, manajer tim kreatif, Watchfire, ujar wawancara. "Ical minangka dina mung tandha lampu kilat sing nuduhake mung 8 karakter sekaligus."

Tren gedhe liyane yaiku push menyang tampilan LED langsung kanggo nggawe pengalaman sing luwih immersive lan apik banget, miturut Kevin Christopherson, direktur pemasaran produk, NEC Display Solutions.

"Panel LED panel tampilan langsung disesuaikan lan bisa nggawe pengalaman sing ngubengi para pamirsa utawa nggawe poin fokus fokus arsitektur," ujare Christopherson ing entri kanggo 2018 Digital Signage Future Trends Report "Kanthi pilihan pitch piksel kanggo apa wae saka cedhak sing ditonton menyang Deleng saka papan sing luwih gedhe, pamilik bisa nggunakake dvLED kanggo menehi pengalaman sing unik lan apik banget. "

Alat keterlibatan sing luwih apik

Cukup tampilan sing luwih cerah ora cukup kanggo menehi pengalaman ing jero ruangan sing luwih apik. Mangkene vendor signage digital nawakake sistem analytics sing luwih maju supaya bisa entuk pangerten utama kanggo para pelanggan, saengga bisa melu luwih apik.

Matthias Woggon, CEO, eyefactive, nyathet ing entri kanggo Digital Signage Future Trends Report manawa vendor nggunakake sensor jarak lan kamera pangenalan rai kanggo ngenali informasi penting babagan pelanggan, kayata apa lagi ndeleng produk utawa tampilan.

"Algoritma modern malah bisa ndeteksi paramèter kaya umur, jinis lan swasana ati kanthi nganalisa ekspresi rai ing rakaman kamera. Kajaba iku, layar demek bisa ngukur babagan konten tartamtu lan bisa ngira-ngira kinerja tepat kampanye iklan lan ngasilake investasi, "ujare Woggan. "Gabungan teknologi pangenalan lan sentuhan ngidini kanggo ngukur sepira wong sing menehi reaksi kanggo konten lan nggampangake nggawe kampanye target lan optimalisasi."

Signage digital uga ngirim pengalaman omnichannel interaktif kanggo melu para pelanggan. Ian Crosby, wakil presiden penjualan lan pemasaran kanggo Zytronic, nulis ing entri kasebut kanggo Laporan Tren Future Signage Future Digital babagan Ebekek, salah sawijining pengecer produk ibu lan bayi ing Turki. Ebekek nggunakake signage digital interaktif kanggo nggabungake e-dagang lan dodolan sing dibantu. Pelanggan bisa nelusuri kabeh produk lan nggawe tuku kanthi mandhiri utawa njaluk bantuan kanggo sales sales.

Survei laporan Digital Signage Future Trends 2018 dikonfirmasi tren nambah pengalaman interaktif. 50 persen pengecer ngandhakake yen nemokake layar demek migunani kanggo signage digital.

Trend sakabèhé luwih gedhe karo conto kasebut, yaiku panyurung menyang media reaksi regane luwih akeh, miturut blog Laporan Digital Tragetan Future Digital Trage Digital dening Geoffrey Platt, direktur RealMotion

"Teknologi interaktif sing berkembang iki mbutuhake siji elemen sing umum. Kemampuan kanggo nggawe, nganalisa lan reaksi ing jagad sing mbutuhake solusi adhedhasar wektu nyata, ”ujare Platt.

Kepiye kita tumuju?

Ing papan njero ruangan, signage digital saya tambah gedhe tinimbang tampilan sing luwih gedhe, tampilan sing luwih gedhe nganggo piranti lunak inovatif lan luwih cilik, amarga toko Ibu lan Pop masang tampilan sing luwih gampang ing jumlah sing luwih gedhe.

Christopherson mbantah manawa pangguna pungkasan lan vendor digital wis ngembangake solusi sing nggawe pamirsa sing aktif. Langkah sabanjure amba yaiku nalika kabeh potongan, banjur wiwit ndeleng penyebaran saestu dinamis ing pasar kanggo perusahaan gedhe lan cilik.

"Langkah sabanjure yaiku nyelehake potongan analytics," ujare Christopherson. "Sawise gelombang pertama proyek lengkap iki, sampeyan bisa nyana praktik kasebut kaya wildfire amarga pamilik ndeleng nilai tambahan sing diwenehake."

Gambar liwat Istock.com.


Wektu kirim: Mei-13-2020